Excavacions i trobada internacional de joves al castell de Montsoriu

14.07.2015 | 15:06
Joves de tot el món aquests dies excavant al castell de Montsoriu.

Un grup de 24 nois i noies d'entre 18 i 25 anys provinents de Corea, Taiwan, Rússia, Eslovènia, Illa ?Reu?nión, Dinamarca, Mèxic i de diverses parts de Catalunya, entre altres, han començat a treballar en el fossar del castell de Montsoriu, zona en la qual ja es va començar a excavar l'any passat a la recerca de restes arqueològiques que permetin ampliar el coneixement de com era i es vivia en aquest castell, d'estil gòtic, construït per a la defensa militar dels més importants del món, segons els historiadors i arqueòlegs del Museu Etnològic del Montseny que dirigeixen les excavacions en el marc del projecte de restauració iniciat el 1995.
Organitzen aquesta trobada internacional el Consell de Jovent d'Arbúcies amb la col·laboració de l'Ajuntament, el Patronat de Montsoriu i la Secretaria de Joventut de la Generalitat de Catalunya.
El proper dia 17 els participants intercanviaran experiències amb els 18 joves de Rússia, Itàlia, la Xina, Turquia, Bèlgica i Portugal que aquests dies també excaven en el Turó de les Forques de la veïna població d'Hostalric.
La jornada de germanor consistirà en una visita al castell, activitats teatrals, musicals i un sopar de confraternitat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema