Els sanfermines 2015 van enfilar ahir la recta final amb una jornada, l'octava de les festes, en la qual els toros de les ramaderies de Garcigrande i Domingo Hernández van protagonitzar un correbou ràpid i perillós en el qual dos corredors van resultar ferits per cornada.

Després de la marxa de milers de visitants i pamplonesos que van sortir de la ciutat després de la voràgine del cap de setmana, el correbou d'ahir, el penúltim de les festes, va registrar una afluència molt menor de corredors.

Els toros van fer la carrera pràcticament en fila des del primer moment, amb un bou més avançat des de la meitat del carrer Estafeta, posició que va mantenir fins entrar a la plaça després de fer el recorregut en dos minuts i dotze segons, la qual cosa suposa una de les carreres més ràpides dels sanfermines 2015.

Al final, tres corredors van ser traslladats al Complex Hospitalari de Navarra, dos d'ells amb ferides per banya de toro ?-un a la cama i l'altre a l'abdomen-, i el tercer per traumatisme al genoll.