Prop de sis mil fibers, joves motxillers que vénen de diferents punts d'Europa a gaudir del Festival Internacional de Benicàssim (FIB), han començat a muntar les seves tendes de campanya i estan gaudint de la platja prenent el sol fins que la seva pell es torna vermella com la d'una gamba.

Segons fonts de l'organització, dimarts a la nit es va celebrar el primer cercavila -novetat en aquesta edició- amb la xaranga Banana Boom, i ja es va respirar l'ambient «festivaler».

L'Agència Estatal de Meteorologia preveu temperatures màximes que superaran els 30 graus durant tots els dies del festival, amb mínimes de 24 graus.

Mentrestant, milers de joves -fins a arribar als prop de 30.000 assistents diaris que preveu l'organització- continuen arribant sense parar a canviar la seva entrada per la polsera que els donarà accés al recinte i a les zones d'acampada.

Els concerts de la programació oficial arrencaran aquesta nit amb una de les actuacions més esperades, Florence & The Machine, amb el seu treball How Big, How Blue, How Beautiful.