Irene Lanzaco, directora general del Gabinet de Presidència de Prensa Ibérica

L´experta en comunicació dirigirà l´àrea jurídica del grup i reforçarà les relacions internacionals de l´empresa

17.07.2015 | 15:07
Irene Lanzaco, directora general del Gabinet de Presidència de Prensa Ibérica

Irene Lanzaco, adjunta al director general de l'AEDE (Associació d´Editors de Diaris Espanyols), ha estat nomenada directora general del Gabinet de Presidència d'Editorial Prensa Ibérica, grup al qual pertany l'empresa editora del Diari de Girona i un dels conglomerats de mitjans més rellevant d´àmbit nacional.
A partir de setembre, Lanzaco dirigirà la coordinació del gabinet de presidència, l'àrea jurídica del grup i reforçarà les relacions internacionals de l'empresa.
Lanzaco es defineix com a «madre de tres fills, apassionada defensora de les indústries culturals, amb més de 17 anys d'experiència en mitjans de comunicació».
És lletrada assessora d'empreses per ICADE i PDG pel IESE. Va ser directora de l'assessoria jurídica del Grup Recoletos, des de la sortida a borsa del grup, així com secretària del Consell d'Administració i directora de l'assessoria jurídica d'Unitat Editorial, etapa durant la qual també va ser membre de la junta directiva d'UTECA, la Unió de Televisions Comercials en Obert. És al seu torn membre del comitè de directors d'ENPA (European News Publishers Association) i també de WAN-IFRA (World Association News Editors).
Ha representat Recoletos i Unitat Editorial en multitud de consells d'administració, entre ells, el de l'operador de telecomunicacions Sky Point i Veo Televisión.
La nova directora general del Gabinet de Presidència del grup Prensa Ibérica posseeix una àmplia experiència en govern corporatiu, transaccions, noves tecnologies i propietat intel·lectual.
Irene Lanzaco també ha ­desenvolupat una extensa activitat institucional i orientació a estratègia i negoci.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema