L'escriptora Maria Barbal va inaugurar ahir una nova edició (la 5ena) del cicle de conferències-col·loqui Punt de Lectura d'Agullana,que fan a la Societat La Concòrdia. L'autora de Pedra de Tartera va parlar en aquesta ocasió de la seva novel·la En la pell de l'altre (Columna Edicions) i va reflexionar sobre el fet d'escriure novel·la i fer-ho en català. El Punt de Lectura és una activitat coodinada per Enric Tubert que tindrà continuïtat el dijous 13 amb Jordi Sierra i Fabra, que presentarà les seves darreres novel·les, A l'altre costat de l'infern i L'obra del sabre, a més de reflexionar sobre l'ofici d'esciure.

Joan Carreras, autor de la novel·la L'àguila negra (Guanyadora del premi Sant Jordi de 2014), serà l'autor convidat del divendres 21 d'agost,mentre li prendrà el relleu el divendres dia 18 Sílvia Soler, autora d'Un any i mig, una de les obres més venudes en la darrera Diada de Sant Jordi.

Finalment, tancarà el cicle Joan Benesiu, autor de la novel·la Gegants de gel, guanyadora del Premi Llibreter 2015, per reflexionar també sobre l'escriptura.