El futbolista del FC Barcelona Gerard Piqué i la seva dona, la cantant Skakira, han comprat per cinc milions d'euros una gran casa, de 1.500 metres quadrats, equipada amb tota mena de comoditats i un alt nivell de privacitat, a l'elitista barri de Pedralbes de Barcelona.

Segons ha informat l'agència Coldwell Banker Prestige Barcelona, que ha intermediat en la venda de la propietat, Shakira i Piqué havien mostrat des de feia alguns anys interès en aquest luxós habitatge, però no ha estat fins fa unes quantes setmanes que l'operació s'ha formalitzat per un preu d'uns 5 milions d'euros.

La nova propietat de la parella Piqué-Shakira està situada a l'avinguda Pearson de Pedralbes, encara que la casa no és visible des del carrer ja que està envoltada de jardins i arbres, cosa que no impedeix que, segons l'agència, tingui unes espectaculars vistes sobre la capital catalana.

L'habitatge té tres plantes i una superfície habitable de 1.500 metres quadrats, amb set habitacions, dues cuines, piscina amb cascada i un gimnàs, entre moltes altres comoditats.