Rupià organitzarà a partir de l'últim dilluns de juliol i durant tots els d'agost un festival internacional de música que comptarà amb artistes com els neozelandesos Duo Jackson o el cantant empordanès Miquel Abras.

El cartell de la cita, denominada Barretina, inclou també altres tres actuacions com són les de Cybee, 13th Magic Skull i La Madam Boogie.

El concert internacional inclòs en la programació tindrà el 17 d'agost com a protagonista al Duo Jackson, format per Miles i Margaret Jackson, guitarrista clàssic i violinista procedents de Nova Zelanda, amb una àmplia trajectòria de gires per Oceania, Àsia i Europa.

La inauguració tindrà lloc el 27 de juliol amb la banda gironina The Dirty Club, a qui seguirà l'actuació de Cybee i la de 13th Magic Skull, grup que destaca com a guanyador de l'any 2013 del concurs Projecte Demo de Ràdio 3 de RNE.

El cantautor Miquel Abras, que l'any passat va publicar el seu cinquè àlbum, Per amor a l'art, està programat per al 24 d'agost i el festival conclourà el 31 d'agost de la mà de La Madam Boogie, una formació acústica de jazz, han informat els organitzadors.