El Festival de Mapping de Girona comença amb les projeccions del concurs

El públic podrà votar els seus «micromappings» preferits i atorgarà el premi públic, valorat en 500 euros

27.07.2015 | 15:13

El Concurs Internacional de Mapping de Girona, que se celebra en el marc del II Festival Internacional de Mapping de Girona (FIMG 2015), començarà avui a les 8 del vespre amb l'obertura al públic dels primers projectes finalistes, que es podran visitar i són els que corresponen a la categoria de micromapping. El micromapping són videoprojeccions de petit format ideats per projectar-se en espais interiors.

Dels tretze micromapings participants, vuit són finalistes en el Concurs Internacional de Micromapping. Fora de concurs es podran veure cinc peces de mapping interior, com My Orca de Filip Sterckx o diferents obres al showroom del I Congrés Internacional de Mapping de Girona.

A través de la nova App oficial del festival -ja disponible a l'App Store i a Google Play-, el públic podrà votar els seus micromappings preferits i atorgarà el premi del públic al millor micromapping valorat en 500 euros.

El sistema de votacions estarà obert fins el dissabte 1 d'agost a la mitjanit. A part, el jurat internacional del Concurs de Micromapping concedirà un primer premi valorat en 1.000 euros i dues llicències de programari (MadMapper i Modul8) i un segon premi valorat en 500 euros i una llicència del programari Resolume.

Els micromappings es poden visitar del 24 al 30 de juliol de 20.00 h a 23.00 h i del 31 de juliol al 2 d'agost de 20.00 h a 00.00 h, de forma gratuïtal, a establiments gironins com ara +CUB (c/Albereda), Despiral (c/Santa Clara), Joieria Fortià (Rambla de la Llibertat), hotel Nord 1901 (c/Nord), Els Jardins de la Mercè (Pujada de la Mercè), hotal Ciutat de Girona (c/Nord), hotel Peninsular (av./Sant Francesc o hotel Europa (c/Juli Garreta).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema