La 6a edició del Festival Internacional de Cinema de Cerdanya ha rebut un total de 720 films procedents de 52 països. La programació oficial del festival inclou 12 sessions del 27 de juliol al 2 d'agost a Puigcerdà.

El Festival s'inaugurarà dilluns amb una de les novetats ?d'en?guany, la Secció Etnogràfica Documental, que compta amb la col·laboració de l'Institut Ramon Muntaner. Continuarà dimarts 28 de juliol amb les projeccions de la Secció Infantil (destinada als més petits) i la Secció de films catalans i en català. Dimecres serà el torn de la Secció de films internacionals (en versió original subtitulada), també novetat, on es projectaran obres d'arreu del món.

Dijous 30estarà destinat a una sessió solidària realitzada al Local Social de la Fundació Adis i versarà sobre films de terror i ciència ficció. Divendres 31, tornaran les projeccions amb el format habitual d'edicions passades: la Secció Especial del Festival i la Sessió Golfa (+16).

Per dissabte, 1 d'agost, es projectarà la Secció Oficial a concurs i la Secció Finalistes, en què el públic pot votar en directe, i es farà la gala d'entrega de premis.