El FITAG de Girona busca actors per a una coproducció amb el FITSA mexicà

30.07.2015 | 15:42

El Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona (FITAG) busca trenta actors per a una coproducció amb el Festival Internacional de Teatre Susana Alexander (FITSA) de Puebla, a Mèxic.
Segons informen els responsables del FITAG, els escollits participaran en l'espectacle de clausura de la cita gironina d'aquest any, denominat Matatzin. L'home cérvol, que dirigirà el director mexicà Josué Cabrera, fundador de la companyia Centre Cultural Jalil Gibran i director del FITSA.
El requisit per participar en la selecció és tenir disponibilitat a partir del 7 d'agost, dia en que Cabrera arriba a Girona, ja que el seu muntatge està previst per al 29 d'agost.
Mazatzin. L'home cérvol comptarà amb els trenta escollits, quinze homes i quinze dones, que treballaran conjuntament amb actors mexicans de la companyia Jalil Gibran.
L'edat mínima per inscriure's en el procés de selecció és de 16 anys i es valorarà l'agilitat corporal, el domini del cos i el coneixement de dansa. Aquesta iniciativa forma part de les propostes participatives del FITAG, que inclouen també un taller sobre moviment a càrrec de l'argentina Guchi Kohan-Law i un altre sobre cant i escena teatral que impartirà la també argentina Eleonora Comelli.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema