L'exministra francesa de Cultura Aurélie Filippetti va anunciar ahir que denunciarà a la revista Paris Match per publicar fotos seves en vestit de bany al costat de la seva parella, el polèmic extitular d'Economia, Arnaud Montebourg, en les quals assegura que esperen un nadó.

L'advocat de la diputada del Partit Socialista (PS) francès, a l'àrea més a l'esquerra de la formació, va precisar en un comunicat que el seu client presentarà una denúncia per «violació del dret a la vida privada».

Filippetti, responsable de Cultura entre maig de 2012 i agost de 2014, considera que la llibertat de premsa no justifica la publicació «no autoritzada» de «fotografies robades» que retraten «moments estrictament privats de la intimitat», segons la nota difosa pel seu lletrat, Vincent Tolédano.

París Match va publicar en portada fotografies en les quals apareix Filippetti, de 42 anys, en vestit de bany i en una piscina al costat de Montebourg, de 52 anys i exministre d'Indústria (2012-2014) i d'Economia (abril-agost de 2014).

La capçalera precisa que la parella de polítics, en confrontació oberta amb la línia del Govern de Manuel Valls, passen uns dies a Atenes.