Girona oferirà cursos sobre la diversitat religiosa a partir d'octubre

04.08.2015 | 15:51

La formació és un dels eixos prioritaris de l'activitat de la Direcció General d'Afers Religiosos, i es du a terme a través del Pla de formació sobre diversitat religiosa. Aquest Pla té com a finalitat dotar d'eines als diferents agents públics i socials per tal de garantir l'exercici de la llibertat religiosa i la gestió pública de la diversitat religiosa amb criteris de qualitat.
A la demarcació territorial de Girona, on ja s'han dut a terme tres edicions del curs bàsic, els dies 6,13,20 i 27 d'octubre es programa la 4a edició del curs sobre diversitat religiosa adreçada al personal al servei de les administracions públiques catalanes. Com activitat complementària s'oferirà una visita a un centre de culte islàmic. Lleida serà la primera d'acollir aquest tipus de proposta al setembre per 5è any consecutiu i el cicle es tancarà a la ciutat de Barcelona durant el mes de novembre.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema