Exhibició conjunta de Joan Mateu i Sergi Cadenas a Cadaqués

04.08.2015 | 15:51

Els artistes Joan Mateu i Sergi Cadenas faran una exhibició conjunta del 3 al 16 d'agost a la Galeria Iturria de Cadaqués. La inauguració al públic tindrà lloc el 3 d'agost a dos quarts de nou del vespre i comptarà amb l'assistència dels dos artistes i d'altres personalitats. Aquesta exposició col·lectiva neix amb al suport de Galeria Riera, un projecte per promocionar i donar suport als artistes catalans, principalment gironins. Dins el seu projecte hi ha l'apartat Catalan Artists, que es dedica a promocionar les seves carreres fora de Catalunya.
Joan Mateu, reconegut artista figuratiu exhibirà la sèrie Costa Brava, on les obres mostren clarament una evolució, cap a la Marina abstracta amb figura, que va batejar Vicens Pagès, en un dels seus últims escrits sobre Mateu. Aquesta sèrie, ha estat exposada recentment a San Francisco i ara fa diferents incursions a les comarques gironines: Blanes al juny, Cadaqués a l'agost i a Figueres el proper octubre.
L'exposició tindrà un segon protagonista, Sergi Cadenas, artista gironí que treballa majoritàriament la figura humana i a través d'una tècnica de creació pròpia anomenada "transició tridimensional".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema