Exhibició conjunta de Joan Mateu i Sergi Cadenas a Cadaqués

04.08.2015 | 15:51

Els artistes Joan Mateu i Sergi Cadenas faran una exhibició conjunta del 3 al 16 d'agost a la Galeria Iturria de Cadaqués. La inauguració al públic tindrà lloc el 3 d'agost a dos quarts de nou del vespre i comptarà amb l'assistència dels dos artistes i d'altres personalitats. Aquesta exposició col·lectiva neix amb al suport de Galeria Riera, un projecte per promocionar i donar suport als artistes catalans, principalment gironins. Dins el seu projecte hi ha l'apartat Catalan Artists, que es dedica a promocionar les seves carreres fora de Catalunya.
Joan Mateu, reconegut artista figuratiu exhibirà la sèrie Costa Brava, on les obres mostren clarament una evolució, cap a la Marina abstracta amb figura, que va batejar Vicens Pagès, en un dels seus últims escrits sobre Mateu. Aquesta sèrie, ha estat exposada recentment a San Francisco i ara fa diferents incursions a les comarques gironines: Blanes al juny, Cadaqués a l'agost i a Figueres el proper octubre.
L'exposició tindrà un segon protagonista, Sergi Cadenas, artista gironí que treballa majoritàriament la figura humana i a través d'una tècnica de creació pròpia anomenada "transició tridimensional".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema