Riudaura celebra la desena edició del festival de música popular

04.08.2015 | 15:51

Aquest cap de setmana la plaça del Gambeto de Riudaura es va omplir de gom a gom per auna nova edició del festival "D'aquí estant veig una estrella". A la cita van assistir aproximadament unes unes 500 persones per seguir per desè any la vetllada de música tradicional i popular. Els balcons de la plaça es van convertir en escenaris de la vetllada durant les més de dues hores que va durar el concert, una part important del qual va ser protagonitzat pels mateixos riudaurencs. Una vintena de cantadors van interpretar diverses cançons des de balcons i racons de la Plaça: Cançó de bres per una prin?cesa negra, Muntanyes del Canigó, La desgràcia d'un pobre ho?me, Una matinada fresca, o bé Som tres xicots. Per completar el recital, el grup de Músics de Riudau?ra va cantar diversos temes, acabant amb D'aquí estant veig una estrella, que dóna nom al festival i també al llibre de cançons i tonades tradicionals de la població.
Els convidats en aquesta edició van ser Jaume Arnella i el grup La Criatura Verda. Aquesta formació ha fet algunes versions de cançons recollides a Riudaura, com Don Lluís i el Marxant, i d'altres de pròpies com la Jota marinera de Mallorca i l'havanera Vestida de nit. Arnella va tancar el concert amb peces tradicionals de Beget i d'Olot i cançons pròpies com la versió del Tren pinxo de Banyoles o la seva cançó Rondes del Vi.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema