Ahir divendres també es va donar per inaugurat el projecte 10 contradiccions portat a terme per l'equip multidisciplinari Light & Cook. Aquest projecte estableix un diàleg entre les arts multimèdia i la cuina d'autor contemporània. En el restaurant Bubbles Gastrobar se serveix un menú de 10 plats que van acompanyats de 10 videoprojeccions -a la taula i a les parets- que volen transmetre aquestes 10 contradiccions que donen títol al projecte.

Un dels components de l'equip i artista visual, Aleix Gorgorió, ha explicat a aquest diarique el menú ha estat dissenyat conjuntament amb Àngel Garcia -el xef del Bubbles- i que s'ha treballat a quatre caps i a vuit mans. El menú té com a base deu contradiccions culinàries que l'espectador i client pot sentir -com a gust- i escoltar. A través de contingut audiovisual i sonor -relacionat amb el que les persones mengen- desperten a l'espectador «una sèrie de dubtes o inquietuds relacionades amb les contradiccions culinàries i les pròpies de la vida». El menú té un preu de 65?€ per persona i se sol·licita reserva prèvia per assistir-hi. Aquelles persones que no puguin estar dins del restaurant podran gaudir del que passa a dins des de l'exterior, ja que s'han col·locat càmeres en pla picat -per protegir la intimitat del comensal- on es pot veure en streaming allò que passa a la taula. 10 contradiccions es duu a terme des d'ahir i fins diumenge de les nou del vespre a dos quarts de dotze de la nit al Bubbles Gastrobar.

Un dels objectius d'aquest projecte és potenciar el talent creatiu de la ciutat de Girona.