El pilot britànic de Fórmula 1 Jenson Button i la seva dona, la model Jessica Michibata, van ser víctimes dilluns passat d'un robatori a la casa que tenen a la localitat turística de Saint-Tropez, a la Costa Blava francesa, on passaven les vacances. Els lladres van entrar mentre la parella es trobava a l'interior de l'immoble, segons va informar ahir un portaveu. Els lladres, que es van emportar joies i altres objectes per valor de 300.000 lliures (426.000 euros), van utilitzar els conductes de l'aire condicionat de la casa per introduir gas somnífer i adormir les víctimes, segons van assenyalar ahir els mitjans britànics.

«Jenson, Jessica i els seus amics estaven de vacances en una mansió llogada a Saint Tropez. Dos homes van entrar a la propietat quan tots ja estaven dormint i van robar una quantitat important de joies, entre les quals tristament hi havia l'anell de compromís de la Jessica», va informar el portaveu. «La policia va assegurar que aquest és un problema recurrent a la regió, i que els lladres solen adormir les víctimes a través dels conductes d'aire condicionat abans d'entrar a les propietats», va afegir en un comunicat que també va ser publicat als perfils oficials que el pilot manté actius a les xarxes socials.

Segons va informar una font al diari britànic The Daily Telegraph, «Jenson (Button) està convençut que van llançar un gas i van aprofitar que estaven inconscients per regirar tot el dormitori». «Va ser una experiència aterridora saber que aquestes persones van estar a l'habitació amb ells», afegeix després la mateixa font. Segons fonts policials, els delinqüents haurien pogut vigilar la casa durant diversos dies, abans de donar el cop. Ara es treballa amb les càmeres de seguretat per intentar trobar els responsables

La parella va confirmar que tant ells com els seus hostes es troben bé, encara que tots estan «molt impactats pel que ha passat». El pilot britànic de l'escuderia de Fórmula 1 McLaren-Honda, de 35 anys, i la seva dona, de 30, van contraure matrimoni el mes de desembre a l'illa de Hawaii, als Estats Units.