El grup barceloní de pop-rock Love of Lesbian va anunciar ahir una gira llatinoamericana que es desenvoluparà el proper mes de setembre. D'aquesta manera, entre el 19 i el 26 de setembre, la banda liderada per Santi Balmes actuarà per primera vegada a Colòmbia i a Xile i per segona a l'Argentina, on ja actuar en el programa del festival Ciudad Emergente de Buenos Aires el 2011.

De dues hores de durada, el repertori que oferiran en els tres concerts es concentrarà en les cançons del seu disc La noche eterna-Los días no vividos i temes de sempre com Me Amo, Club de Fans de John Boy, La nena Imantada, Un día en el parque, Allí donde solíamos gritar, 1999, Incendios de nieve i altres.

Aquests concerts, segons la banda, seran el tancament definitiu de la gira «La noche eterna», que al llarg de tres anys els ha portat a destacats escenaris espanyols, on han ofert més de 150 actuacions. Així, el 19 de setembre actuaran en el Teatro El Dorado de Bogotà, el 25 de setembre al Club Chocolate de Santiago de Xile i el 26 de setembre en The Roxt Live de Buenos Aires.

El grup de Sant Vicens dels Horts té previst publicar el seu nou treball el mes de març del proper any 2016.