El Papa instaura la Jornada Mundial de Pregària per la Cura de la Creació

11.08.2015 | 07:15

El papa Francesc ha decidit instituir a l'Església Catòlica la «Jornada Mundial de Pregària per la Cura de la Creació», que se celebrarà a partir d'aquest any tots els 1 de setembre, tal com ja fa l'Església Ortodoxa, segons va informar ahir la Santa Seu en un comunicat.
El pontífex ha transmès la seva decisió en una carta enviada al president del Pontifici Consell Justícia i Pau, el cardenal Peter Kodwo Appiah Turkson, i al president del Pontifici Consell per a la Promoció de la Unitat dels Cristians, el cardenal Kurt Koch. En la missiva, Jorge Bergoglio va explicar que la iniciativa respon a la seva preocupació compartida amb el patriarca Ecumènic Bartomeu I pel futur de la creació i va subratllar que celebrar aquesta jornada el mateix dia en què ja ho fa l'Església Ortodoxa és un signe que testimonia la «creixent comunió amb els germans ortodoxos».
«Vivim en un temps en què tots els cristians afrontem idèntics i importants reptes, i als que hem de donar respostes comuns si volem ser més creïbles i eficaces», ha afirmat el pontífex.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema