Diverses obres d'artistes com Salvador Dalí, Andy Warhol i Pablo Picasso seran subhastades a Mèxic per la casa Morton el proper 20 d'agost, en una venda pública en què també hi haurà peces d'altres importants autors com Joan Miró o Amadeo Modigliani.

L'esdeveniment tindrà lloc al Club Naval Norte de la capital mexicana i comptarà amb una selecció de peces d'artistes de renom nacionals i internacionals, segons va informar la casa de subhastes.

Entre els lots que es posaran a la venda destaca la presència d'un Amadeo Modigliani, un del 4 dibuixos a llapis sobre paper que conformen la sèrie Cahier de Musique de l'artista italià. La imatge és un retrat de Moïse Kisling, un proper amic del pintor, i va ser realitzat en ocasió d'una exposició per a la revista Soirée de Paris a Montparnasse.

També hi haurà litografies i xilografies de reconeguts pinzells com Joan Miró, Pablo Picasso, Andy Warhol, Salvador Dalí i Henri de Toulouse-Lautrec. A més de les pintures, la subhasta també inclourà peces escultòriques d'Enrique Carbajal «Sebastián» i de Kurt Larisch, a més d'altres noms com Victor Vasarely, Vicente Rojo i Pedro Friedeberg.

Per poder apreciar les peces hi haurà una exposició prèvia que es realitzarà el divendres 14 d'agost, el dissabte 15 d'agost i del dilluns 17 al dimecres 19 d'agost.