Els Roca obriran una nova gelateria al Liceu

El projecte ha estat impulsat per David Madí, exportaveu de CDC

17.08.2015 | 07:23
Jordi?Roca servint gelats al?Rocambolesc del carrer Santa Clara de Girona.

Els germans Roca obriran una gelateria a peu de carrer del Gran Teatre del Liceu, al conegut com Espai Liceu. La resta de l'espai l'ocuparà un projecte gastronòmic i cultural vinculat a la cultura catalana que, no obstant això, no serà responsabilitat dels gironins. La direcció del teatre haurà d'escollir abans de finals d'any l'operador que impulsaria aquest projecte gastronòmic i cultural.

Segons informava ahir el portal?Economía Digital, David Madí, que va dirigir diverses campanyes per Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) i va exercir de secretari de Comunicació de Jordi Pujol fins que va haver de dimitir per unes enquestes manipulades, és la persona que es troba darrere del projecte. Madí, propietari de diverses empreses de consultoria i d'inversions, activaria la inversió necessària. Segons aquest informació, el projecte de la gelateria és el que es troba en una fase més avançada.

La gelateria que els germans Roca obriran a peu de carrer del Teatre del Liceu serà similar al Rocambolesc, l'espai que va inaugurar Jordi Roca al centre de Girona el 2012. No obstant això, el nou establiment no serà una franquícia, ni tampoc portarà el mateix nom. Aquest és el darrer projecte que impulsaran els xefs del considerat com a millor restaurant del món. La notícia es va donar a conèixer enmig de la gira americana dels germans Roca, que s'allargarà tot l'estiu i que també els portarà fins a Turquia. Tornaran a Catalunya a mitjans de setembre.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema