L'actriu Winona Ryder va confirmar que la seqüela de la comèdia de fantasmes Beetlejuice (1988) és un projecte en ferm, segons va explicar en una entrevista al programa de televisió Late Night With Seth Meyers que va recollir ahir la revista Variety. Ryder, de 43 anys, va coprotagonitzar aquest film amb altres destacats actors com Geena Davis, Alec Baldwin i Michael Keaton. Sota la direcció de Tim Burton l'actriu es va transformar en una repel·lent exorcista d'ultratomba que contractava fantasmes que volien espantar de les seves cases als humans.

La cinta es va convertir en un producte de culte per a un públic amant del gènere fantàstic i va donar peu a múltiples produccions animades, encara que l'estudi Warner no va acabar per llançar una segona part. En els últims mesos, Burton ha avançat que hi havia un guió per reprendre la història i que estava en converses amb Keaton per fer el projecte, just en el moment en què l'actor vivia la fase més dolça de la seva carrera pel seu treball a Birdman, que li va valer un Globus d'Or i una nominació a l'"scar.

«Crec que puc confirmar-ho», va dir Ryder abans d'afegir que era una producció que s'estava preparant amb secretisme fins que Burton va trencar el silenci.