Una exposició d'Ullastret i un projecte educatiu de Girona, premis Auriga

17.08.2015 | 07:23

La revista Auriga, l'única publicació en català dedicada a la divulgació del món antic a Catalunya, va fer públic ahir el veredicte de la XXIII edició dels premis Auriga, adreçats a tots els territoris de llengua catalana. Enguany, el jurat dels guardons ha decidit concedir el premi Musa, d'exposicions sobre el món antic, al Museu d'Arqueologia de Catalunya per l'exposició temporal Els caps tallats d'Ullastret. Violència i ritual al món iber, que s'exposa a la seu d'Ullastret del MAC i que es podrà veure fins al dia 30 d'agost.
D'altra banda, el premi Núria Tudela i Penya, adreçat a estudiants, al qual poden optar treballs d'ensenyament secundari i universitari relacionats amb qualsevol aspecte del món clàssic, ha recaigut en Jordi Bossoms Costa, estudiant de segon de Batxillerat de l'Institut Abat Oliba de Ripoll, pel treball Representació de l'Odissea en les arts plàstiques i literàries.
El premi Carles Miralles i Solà, adreçat als treballs, projectes o iniciatives docents realitzats per professors a les aules dels territoris de llengua catalana, ha estat concedit ex aequo a les «Trobades d'alumnes de llatí d'ESO» que realitza l'equip de Cultura Clàssica de l'ICE de la Universitat de Girona, coordinat per Lina Vilamitjana i al «Projecte wikiArs» de Tarragona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema