Arriba aquest cap de setmana al Festival de Música de Sant Pere de Rodes, que aquest any commemora la seva 15a edició, la producció especial i pròpia "And the Winner is...". El concert es farà en dues sessions, avui dissabte i demà diumenge, i ambdues actuacions ja han exhaurit les entrades, segons va informar ahir l'organització.

Per a aquesta actuació, s'ha escollit una formació única i exclusiva de piano a quatre mans i orquestra de corda i s'interpretarà programa de música de pel·lícules, de les millors bandes sonores dels Òscars de Hollywood. Els intèrprets seran els fundadors del festival Carles & Sofia Piano Duo com a solistes, l'Orquestra Concerts 4Good-Terres de Marca, sota la batuta de Daniel Mestre. El Festival ha encarregat la transcripció del repertori per a aquesta formació única a dos compositors catalans: Abraham Espinosa i Adrià Barbosa.

Com a valor afegit, segons explica l'organització en un comunicat, per primer cop en la història del festival, els seus directors han apostat per fer d'aquesta celebració un acte benèfic. Els diners recaptats aniran a benefici del projecte Life For Africa VTT de la Fundació Rotària Internacional.