El Festival de Cap Roig va clausurar ahir la seva 15a edició amb el segon concert d'Alejandro Sanz. L'esperada presència de l'artista madrileny va ser el colofó ??del conjunt de grans actuacions que han tingut lloc durant l'últim mes i mig. En conjunt, s'han programat 23 concerts, amb una assistència total de 44.743 espectadors. Aquesta xifra suposa batre de nou el rècord de públic, que el 2014 va arribar a les 43.232 persones.

Aquest ha estat el tercer any consecutiu que el Festival supera els seus registres històrics de nombre d'espectadors. El percentatge d'assistència als concerts també ha presentat un nivell molt elevat, amb un 95,6%. El públic va esgotar de manera anticipada les entrades de 19 dels 23 concerts.

Segons el director general de la Fundació Bancària "La Caixa", Jaume Giró, aquesta edició «ha suposat la culminació de cinc anys d'intens treball per situar l'esdeveniment com una de les cites musicals de referència en l'àmbit europeu».

El director del festival, Juli Guiu, destaca «haver pogut reunir concerts irrepetibles en un espai únic, com els internacionals Tony Bennet & Lady Gaga, Sting o Ben Harper; nacionals, com Alejandro Sanz o Pablo Alborán; i catalans, com Els Amics de les Arts i Mishima». També s'ha consolidat el Cap Roig Mini amb Peppa Pig i SP3.