El grup britànic Spandau Ballet ha cancel·lat els seus tres concerts d'aquesta setmana en terres espanyoles per problemes de salut del seu bateria, segons va informar ahir la direcció del 53 Festival de la Porta Ferrada. El grup britànic, estandard dels nous romàntics els anys 80, tenia previst actuar ahir a la nit a Sant Feliu de Guíxols, dins del festival Porta Ferrada, i fer-ho després a Eivissa -dia 19- i a Marbella -21 d'agost.

Segons van informar des del festival ahir a la tarda, el grup els va comunicar que John Keeble, bateria de la banda, no es trobava en condicions d'actuar, així que la banda va decidir cancel·lar totes les dates que els quedaven. «Suspendre concerts és sempre una cosa difícil d'afrontar. Lamentem decebre els nostres fans, però la nostra prioritat és la salut del nostre amic i la seva recuperació», va explicar la banda en un comunicat.

La devolució de l'import de les entrades venudes per a aquesta nit es durà a terme a partir del dilluns 24 d'agost a través del punt de venda on van ser adquirides.

Ainhoa Arteta, avui

El Festival de Porta Ferrada encara aquesta setmana el final de la present edició. Aquesta nit, a partir de 2/4 d'11, pujarà a l'escenari de l'Espai?Port la soprano Ainhoa Arteta, que torna després d'uns quants anys a Sant Feliu de Guíxols amb la voluntat de commoure amb la seva magnífica veu. El festival tancarà les seves portes demà amb l'actuació del pianista Ignasi?Cambra a l'església del?Monestir.