El Festival de Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols ha venut un 50 per cent més d'entrades que en l'última edició, segons els seus responsables. Des de la direcció es destaca que s'han esgotat els tiquets en cinc dels espectacles programats, concretament el de Ludovico Einaudi, el de Sopa de Cabra, el de Sara Baras, el de Ferran Cullell i Sergio Sandi i el de Spandau Ballet, tot i que aquest últim finalment no es va poder celebrar per motius mèdics.

S'han pogut veure també algunes estrenes com la del grup gironí Sopa de Cabra, que va escollir Sant Feliu per iniciar la seva gira d'estiu que els ha portat a fer tres concerts abans de la publicació del seu proper disc.

També es destaca la creació del Singlot Festival, una proposta amb una visió de 360 graus sobre l'humor i la comèdia que va incloure jornades professionals, classes magistrals, propostes audiovisuals i espectacles de primer nivell.

En total han passat pel festival més de 25.000 persones -22.864 entrades venudes i prop de 3.000 assistents a les activitats paral·leles (Xiringuito Singlot, Portaferrada Kids, Acústics al Village i el cicle de música a l'Espai Carmen Thyssen). La direcció del festival ha atribuït els bons resultats a una programació «variada i per a tots el públics» i al fet d'haver pogut sortir a la venda amb molta antelació.