«Polvorins», del fotògraf gironí Carles Palacio, s'exposarà a l'Off de Perpinyà

20.08.2015 | 07:24

Carles Palacio, guanyador de la XIII Convocatòria Joves Fotògraf(e)s de les Comarques Gironines, veurà la seva mostra Polvorins, exposada en el Festival Off 2015 de Perpinyà. El Festival Off és una proposta organitzada per la Cambra de Comerç i l'associació de comerciants Les Vitrines de Perpignan, amb la col·laboració del Visa pour l'Image, que des de l'any 1995 té lloc durant aquestes mateixes dates.
Polvorins, de Carles Palacio (Girona, 1988), és el nom de la proposta expositiva de la darrera edició del cicle itinerant Joves Fotògraf(e)s de les Comarques Gironines, organitzada per INSPAI, Centre de la Imatge de la Diputació de Girona. L'exposició s'inaugurarà el dissabte 29 d'agost i es podrà visitar fins al 20 de setembre.

Retrats de les Pedreres
El projecte expositiu de Palacio està compost per trenta fotografies en blanc i negre que dibuixen un reportatge sobre el barri gironí de les Pedreres o Disseminat Caputxins. Comenta el mateix fotògraf que es tracta d'un treball documental que pretén «mostrar el dia a dia de la comunitat gitana que viu al barri Disseminat Caputxins, la seva vida calmada, humil i apartada de la resta de la ciutat i la seva gent». Es tracta així d'un treball que vol apropar tothom a un barri, a una comunitat, en un moment de canvi, de transformació.
El cicle expositiu Joves Fotògraf(e)s de les Comarques Gironines és un projecte va néixer el 2001 amb la voluntat de crear un espai de trobada de l'obra de fotògrafs de la demarcació i fer-ne difusió per tal d'acostar-la al gran públic.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema