El reconegut i guardonat internacionalment cineasta i poeta japonès Sion Sono visitarà la 48a edició del Sitges - Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya per recollir el premi Màquina del Temps a la seva trajectòria, i presentar els nous títols: Tag, Love & Peace i The Virgin Psychics.

Sion Sono ha esdevingut un dels noms imprescindibles del cinema asiàtic modern, un irreverent director de culte que ha aconseguit crear un llenguatge fílmic molt personal al llarg de la seva carrera, on la joventut, la mort o la religió hi apareixen com a obsessions recurrents. L'èxit de Sion Sono es va iniciar amb la impactant Suicide Club (2002) i es va consolidar amb la multipremiada Love Exposure (2008), una cinta de quatre hores de durada que va suposar una crítica radical als valors juvenils. També destaquen Why Don't You Play in Hell? (2013) o Tokyo Tribe (2014).

Sion Sono té previst estrenar fins a cinc films aquest 2015. El director és un habitual de Sitges, on va presentar l'any 2010 Cold Fish, guanyadora del Premi Casa Àsia, Guilty of Romance i Mimizu el 2011 i Bad Film el 2013. Dues de les seves últimes bogeries, Tag i Love& Peace, recentment han obtingut el premi a millor pel·lícula i actriu, i del públic al Festival de Montreal.

Tag és una pel·lícula sagnant, explosiva i divertida en la qual un grup de col·legiales s'enfronta a una amenaça sense forma. Love & Peace enllaça dues trames que s'inicien amb un gris i avorrit oficinista que, en un rampell, llença la seva mascota, una tortuga, pel vàter. The Virgin Psychics, és una comèdia eròtica sobre una impossible revolució sexual al cor del Japó.