FiraTàrrega, fira de teatre al carrer i aparador de les arts escèniques que se celebra entre el 10 i el 13 de setembre a Tàrrega (Urgell), ofereix un descompte del 35% en l'adquisició de localitats a les persones que compleixin els 35 aquest any. El descompte especial a les persones nascudes el 1980 i que acreditin aquesta data s'ofereix per commemorar els 35 anys d'existència de FiraTàrrega, segons van informar ahir fonts de l'esdeveniment teatral.

A més d'aquest descompte, la fira va anunciar també d'altres rebaixes com el 30% inclòs en el Pack Experiència FT per la compra de tres entrades d'espectacles diferents de l'itinerari «100% Tàrrega - Pack Experiència», o un 40% de descompte per quatre entrades o més d'espectacles diferents. Ofereix també un «Descompte Heavy User» d'un 20% per la compra de dues entrades per a espectacles diferents; 30% per la compra de tres entrades per a muntatges diferents i un 40% per la compra de quatre o més entrades per a espectacles diferents.

En un comunicat, la Fira va afegir que mantindrà «uns preus populars que es mouen majoritàriament entre els 5 i els 12 euros» i que només «uns pocs espectacles arribaran als 15 euros». Com a novetat d'aquest any ofereix un servei de gestió d'allotjaments en hostals i hotels a distàncies d'entre 10 i 40 quilòmetres de Tàrrega.