Londres construirà la primera piscina aèria entre dos edificis

24.08.2015 | 07:16

La luxosa urbanització «Embassy Gardens», situada a l'àrea de Battersea, al centre de Londres, serà la primera a acollir una piscina aèria suspesa entre dos edificis de deu plantes. L'estructura transparent, semblant a un aquari, tindrà unes dimensions de 27 metres de llarg per cinc d'ample i 3 de profunditat, i unirà els terrats de dos edificis d'apartaments situats a la vora del riu Tàmesi.
La nova piscina ha estat descrita per l'empresa constructora com «única al món» i permetrà als banyistes del complex residencial observar als transeünts a una altura de 35 metres. L'empresa Eckersley O'Callaghan, companyia que ha treballat amb Apple en el disseny de les seves botigues de tot el món, serà l'encarregada de ?desen?volupar el projecte.
L'ambiciós complex d'habitatges, format per tres edificis en total, és propietat del grup Ballymore i compta amb un dissenyador espanyol en el seu equip, Luis Bustamante, que s'encarregarà del disseny d'interiors. Aquests apartaments, uns 2.000 en total, tindran un preu de sortida de 600.000 lliures (837.000 euros).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema