Del 26 al 30 d'agost el municipi de Sant Feliu de Guíxols acollirà el Tango Costa Brava, International Tango Meeting, un certamen que ja compta amb més de 100 inscrits, allotjats en hotels de la ciutat, i s'espera que el nombre incrementi. Durant quatre dies hi haurà espectacles per a balladors però també per a la mateixa gent de la ciutat, que tot passejant per indrets com la Rambla Vidal o la platja es podran trobar amb parelles de tango al carrer ballant, mostrant els moviments més sensuals d'aquesta dansa. La major part dels balls es faran a la Sala Las Vegas, però també en ocasions al carrer, la platja i fins i tot a bord d'una embarcació.

La promotora d'aquest certamen, Teresa do Carmo -junt amb Fernando López del Amo, va presentar la iniciativa ahir en roda de premsa. Acompanyats del regidor de Cultura, Jordi Vilà, es va comptar també amb la presència de dos referents del tango, el ballador i promotor Orlando «Coco» Días i la balladora Silvia Lezcano.

La idea és convertir Sant Feliu de Guíxols en un punt de trobada d'aquest ball. «L'entorn és incomparablement bell», va explicar la promotora. De la seva banda, el regidor de Cultura de l'Ajuntament va indicar que l'interès de l'Ajuntament és «contribuir i ajudar en tot el possible a que el certamen sigui un èxit i vagi bé en un futur».