La Muga Caula recordarà el 50è aniversari de la visita de Marcel Duchamp

25.08.2015 | 07:20

Dotze artistes participaran en la Trobada de Poesia d'Acció i Performance La Muga Caula, trobada anual que neix del 40è aniversari d'una fotografia que documenta la visita el 1965 de Marcel Duchamp al salt de la Caula. La trobada artística se celebra a les Escaules del 18 al 20 de setembre i està dirigit per Joan Casellas, artista plàstic, fotògraf i documentalista que estudia des de principis dels noranta la relació de Duchamp amb el lloc.
Pocs dies abans de l'esdeveniment es recordarà en el nucli de població el 50è aniversari de la fotografia i visita documentada de Duchamp al salt d'aigües calentes, va explicar Casellas. El nom de La Muga Caula uneix de forma natural dos topònims del poble Muga, del riu que el voreja i que vol dir frontera en basc i Caula, que significa «calent», del salt ?d'aigües termals origen del mateix poble i de les visites duchampianes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema