El FITAG reuneix a tots els grups participants en la nova edició

28.08.2015 | 07:21
Els participants del FITAG es van reunir ahir al pati de la Diputació.

Els grups de teatre amateur que intervenen en la 15a edició del FITAG es van reunir ahir al matí al pati de la Diputació de Girona. Els representants de les companyies van ser rebuts pel president d'aquesta institució, Pere Vila; el vicepresident Albert Piñeira; la segona tinenta d'alcalde de l'Ajuntament de Girona, Marta Madrenas i el director del FITAG, Martí Peraferrer.
A la recepció hi va assistir els representants dels 26 grups que durant aquests dies actuen en el marc del Festival i que provenen de diversos països com Andorra, illes Balears, Mèxic o Xile; o de la resta d'Espanya com Navarra, Astúries o les illes Balears. A l'acte s'hi van afegir els directors de festivals de teatre, organitzadors de circuits de teatre internacional i personalitats del món pedagògic teatral internacional. «En aquests moments de crisi cal que les administracions implementin actius econòmics en la cultura. Les activitats culturals no són sobreres i tenen una llarga història a comarques gironines» va subratllar el president, Pere Vila, tot recordant la història d'èxit d'aquestes 15 edicions de Festival.
De les comarques gironines, participen en el FITAG, companyies com: H6 Teatre (Arbúcies); Alba nova (Bescanó); El Mirall (Blanes); Toc de Teatre (Celrà) o Tequatre (Figueres).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema