Amb la projecció del documental La sal de la Tierra de Wim Wenders, sobre l'univers del fotògraf Sebastiao Salgado, arrencarà aquesta nit, al?Centre Social de Garrigàs la trobada Mirador Photo Garrigàs 2015, que es portarà a terme entre avui i demà. En acabar la projecció, hi haurà una taula rodona amb la participació del fotògraf Pepe Encinas, el periodista Enric Matarrodona i el llibreter Guillem Terribas.

Per demà dissabte, a les 4 de la tarda, es farà la inauguració de l'exposició de fotografia d'Instagram. A continuació, hi haurà una taula rodona sobre l'actualitat del moment a través d'aquesta xarxa social, conduïda per Jordi Gamell. En acabar, al mateix Centre Social, es farà una trobada amb professionals de diferents especialitats fotogràfiques, en format master class i espai d'interacció entre ponents i assistents.

A les 6 de la tarda, es desenvoluparà una ponència a càrrec de Marcelo Caballero, fotògraf freelance especialitzat en fotos de carrer (street photography) i a les 7 de la tarda, una segona confèrència ambDavid Ruano, fotògraf especialitzat en fotos de teatre, música i publicitat. La trobada es clourà amb un sopar, a les 9 de la nit.