El Papa demana cooperar per evitar els "crims" del drama de la immigració

31.08.2015 | 00:00
Francesc durant l´àngelus.

El papa Francesc va recordar ahir la mort dels immigrants durant els seus viatges per arribar a Europa, com el cas dels 71 trobats asfixiats en un camió a Àustria i va instar a cooperar amb eficàcia per impedir els "crims d'aquestes massacres que ofenen la humanitat".
Després de la tradicional oració de l'àngelus dominical, Francesc va citar "els nombrosos immigrants que han perdut la vida en els seus terribles viatges" i entre ells, va assegurar a les seves oracions, per "les 71 víctimes, entre elles quatre nens, trobades en un camió a l'autopista entre Budapest-Viena".
"Confio cadascuna d'elles a la misericòrdia de Déu i a Ell demanem que ens ajudi a cooperar per impedir aquests crims que ofenen tota la família humana", va agregar.
També va recordar que ahir a Harissa, al Líban, va ser proclamat beat el bisbe sirià-catòlic Flaviano Michele Melki, que va defensar els cristians "davant una tremenda persecució".
Sobre això, va demanar que davant l'actual persecució de cristians a l'Orient Mitjà i en altres parts del món, "la beatificació d'aquest bisbe màrtir serveixi per infondre en ells consol, valor i esperança". "Què també sigui estímul als legisladors i als governants perquè en tots els llocs estigui assegurada la llibertat religiosa, i a la comunitat internacional perquè es posi fi a la violència", va afegir.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema