Una programació ambiciosa i amb noms propis destacats, com ara el de Judit Neddermann, Cesk Freixas i Anna Rossi i Marcelo Mercadante, es va presentar ahir per a l'Ateneu Bar de Banyoles per al segon semestre de 2015.

Integrada per tretze activitats que combinen música en directe i punxada amb les ja habituals estrenes d'El Documental del Mes, aquest últim quadrimestre de 2015, l'Ateneu Bar estrenarà un nou equipament tècnic que permetrà gaudir d'una millor qualitat de so i d'imatges en els seus espectacles i activitats.

La programació de música en directe per a l'Ateneu Bar és una de les més ambicioses dels últims anys. Un dels plats forts és Judit Neddermann, veu destacada del panorama musical català, que presentarà el seu primer disc en solitari, Tot el que he vist (Temps Record, 2014). Ho farà acompanyada de dos grans guitarristes, Pau Figueres i Adrià Plana.

L'actuació serà el 29 d'octubre. Dues setmanes més tard, el 12 de novembre, serà el torn del cantautor Cesk Freixas, que, en aquest cas, presentarà el que és el seu cinquè treball discogràfic, Protesta (Tempos Record, 2014), un disc més rítmic i contundent que els anteriors i que l'acosta a una estètica més propera al rock. Un altre dels grans noms de la programació té regust de tango. És la proposta d'Ana Rossi & Marcelo Mercadante que, juntament amb el guitarrista Gustavo Battaglia, formen un trio que aposta per un tango en permanent renovació, fresc i actual. El 26 de novembre, seran a l'Ateneu Bar.