«Spain in a Day», un film de Coixet amb vídeos de ciutadans anònims

05.09.2015 | 00:00

La idea original de Ridley Scott, Life in a day, s'adaptarà a Espanya de la mà de la directora Isabel Coixet, que serà l'encarregada de donar sentit als vídeos rodats per ciutadans anònims que mostrin com és per a ells un dia corrent.
Per animar els espanyols a gravar vídeos sobre la seva vida, ahir va arrencar una campanya en la qual cares famoses com els actors Javier Cámara, Leonor Watling i Pepe Viyuela, entre molts altres artistes, fan una crida participar en Spain in a day.
El dissabte, 24 d'octubre és la data escollida perquè ciutadans d'Espanya o espanyols a l'estranger gravin un màxim de 15 minuts que reflecteixin els seus gustos passions, pors, creences o somnis.
El dia elegit no és intranscendent. No hi ha futbol ni un gran esdeveniment previst que pugui monopolitzar els vídeos dels participants i no és una jornada purament laboral -encara que no sigui festiu- per evitar un excés d'imatges de gent treballant. Precisament per aquest motiu es va descartar fer la crida per a un divendres.
No és necessari un equip tècnic de primera, és suficient un mòbil, una tauleta o una càmera de fotos capaç de gravar. Cal posar les imatges en format horitzontal, ha advertit Coixet, que ahir va presentar Spain in a day al Festival de Televisió de Vitòria.
El projecte arriba de la mà de TVE i Mediapro, i s'estrenarà al Festival de Cinema de Sant Sebastià de l'any que ve. Els vídeos han enviar-se a través del web de RTVE o de l'aplicació Spain in a day abans del 15 de novembre.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema