Temporada Alta posarà a la venda avui a les 9 del matí els gruix de les 43.622 entrades de la 24ena edició del Festival de Tardor de Catalunya, que ahir ja va començar a anunciar noves funcions del les obres més sol·licitades. Algunes de les entrades ja es van posar a la venda a principis de l'estiu. Avui també arrenca la venda dels paquets dels espectacles.

Durant dos dies, avui i demà, hi haurà obertes les taquilles de l'Oficina de Turisme de Girona, el Teatre Municipal de Girona, l'Auditori Palau de Congressos i el Teatre de Salt en horari intensiu de 9 a 18h. Enguany no hi haurà venda a la Sala La Planeta.

La venda d'entrades per Internet a través del web i l'app del festival es podrà fer les 24 hores del dia, també a partir d'avui a les 9h.

El festival posa a la venda un total de 43.622 entrades per a les 110 propostes que conformen la programació.

D'alguns espectacles se'n va avançar la venda el mes de juliol. En aquests casos es va reservar part de l'aforament per a la venda general que comença avui.

En dos casos concrets, a més, s'ha previst una nova funció ja que hi ha hagut una elevada demanda d'entrades en aquesta venda anticipada.

Es tracta dels espectacles Els veïns de dalt de Cesc Gay i Sócrates, juicio y muerte de un ciudadano dirigit per Mario Gas amb Josep Maria Pou.

D'aquesta manera, quan comenci la venda general d'avui, hi haurà entrades amb una bona situació a la sala per a tots els espectacles de la programació.

Les estrenes del país, la creació contemporània, produccions pròpies i la programació estrangera més rellevant configuren una 24a edició de Temporada Alta que, com es va anunciar a la presentació oficial, comptarà amb 110 espectacles, 36 estrenes absolutes i 25 produccions pròpies i coproduccions, del 2 d'octubre al 8 de desembre en 10 poblacions diferents, a Salt, Girona i altres ciutats, que se sumen al festival.