El Congrés d'Història Rural aplega prop de 400 investigadors a la UdG

09.09.2015 | 00:00

La Universitat de Girona (UdG) acull fins demà el congrés d'Història Rural (Rural History Conference 2015) amb prop de 400 investigadors, ha informat la institució.
El Centre de Recerca d'Història Rural, de l'Institut de Recerca Històrica de la UdG, organitza el congrés de l'European Rural History Organisation (Eurho), que va començar dilluns. En el marc del congrés, es presenta l'exposició Àngel Prat, la mirada sagaç. Fotografies de 1940 a 1980.
El congrés, que acull prop de 400 investigadors europeus i d'altres regions del món, es fa a la Facultat de Lletres. La candidatura de Girona va ser proposada per la Sociedad Española de Historia Agraria (SEHA) i va ser aprovada el 2013.
El congrés es presenta amb l'objectiu de proporcionar una perspectiva àmplia de les línies d'investigació actuals en l'àmbit de la història rural i com a trobada de l'EURHO és una oportunitat per conèxier, divulgar i compartir les recerques actuals sobre diversos temes i àres de coneixement relacionats amb la Història Rural, un diàleg interdisciplinari amb una llarga tradició acadèmica d'especial relleu a la UdG.

La mirada d'Àngel Prat
A la mateixa Facultat de Lletres, i en el marc del congrés, es presenta l'exposició fotogràfica del fotògraf amateur del Berguedà Àngel Prat (Àngel Prat, la mirada sagaç. Fotografies de 1940 a 1980). Les imatges de l'entorn rural català han servit per il·lustrar el llibre-programa del congrés. La seva obra és un llegat vivencial sobre el paisatge del Berguedà.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema