Viles Florides premia Peralada

11.09.2015 | 00:00
Els jardins premiats.

El Parc del Castell de Peralada va rebre dimecres el premi a millor Espai Públic Florit del projecte Viles Florides, una iniciativa que impulsa la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya. El premi distingeix aquelles iniciatives d'àmbit públic i privat on la flor i la planta ornamental són protagonistes.
L'acte de lliurament, celebrat a l'Espai natural Riera de Villacrosa, a la Font del Pic Sant de Hilari Sacalm. Viles Florides és un projecte avalat per el Departament de Turisme de Catalunya i la Conselleria d'Agricultura de la Generalitat de Catalunya. En representació del Parc del Castell de Peralada, va rebre el premi Jaume Bosch, que és el conservador del parc. La participació de particulars ha crescut sorprenentment i més de 2.900 usuaris han compartit enguany imatges dels seus espais verds al web de Viles Florides.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema