La segona edició de la Fira del Llibre Prohibit de Llagostera ha estat d'allò més ben rebuda. Amb un nombre d'assistents similar al de l'any anterior, i alguna llibreria més afegida al projecte, la localitat gironina va celebrar ahir una diada en què els "llibres prohibits" van ser els protagonistes.

Gent de Llagostera, però també de Celrà, Hostalric, Girona o Barcelona, i és que la idea de poder trobar edicions exclusives de llibres que normalment no es troben a les fires convencionals va atraure l'atenció de molta gent. Durant tota la tarda es van organitzar activitats relacionades amb la lectura per a totes les edats, com per exemple un taller de modelatge per a infants o un taller de cocreació de llibres d'artista. L'acte que va posar punt i final a la jornada van ser els concerts al Teatre Municipal juntament amb l'entrega de premis per la imatge gràfica d'aquesta segona edició de l'esdeveniment.

La Fira del Llibre Prohibit de Llagostera té com a referent la fira d'igual temàtica als EUA. És per això que molts dels títols de llibres més buscats eren els mateixos que en la versió americana. Clàssics de sempre com Madame Bovary, literatura juvenil com el Diari del tot verídic d'un indi a mitja jornada, les polèmiques versions del conte de la Caputxeta Vermella, o bé Orelles de papallona, un llibre sobre la importància de la diversitat en diferents aspectes.