Fotografia literària sobre l'obra de Josep Pla a la Casa de Cultura de Girona

15.09.2015 | 13:50
Una imatge de l´exposició.

L'exposició Notes sobre París. Joan Pujol-Creus_Josep Pla, que es podrà visitar a partir de demà i fins al 22 d'octubre a la Casa de Cultura de Girona, reflecteix a través de la fotografia indrets de la capital francesa on va viure l'escriptor Josep Pla ara fa noranta anys.
La mostra, una coproducció de la Fundació Pla de Plafrugell i la Casa de Cultura de Girona, és fruit de l'estada de quatre mesos a París que va dur a terme l'any 2010 el fotògraf Joan-Pujol Creus (Centelles, 1977), becat pel Ministeri de Cultura, per desenvolupar el projecte París de llum i color.
La mostra vol establir un joc d'identificacions entre literatura i fotografia, una lectura visual ben particular que Joan Pujol-Creus presenta de la ciutat que va descobrir acompanyat dels textos del llibre homònim de Josep Pla, Notes sobre París.

Paral·lelament a l'exposició s'ha programat un cicle de quatre conferències sobre fotografia literària. El fotògraf Pepe Baeza inaugurarà el cicle i l'exposició amb la conferència Sobre les fotos i les paraules demà dimecres. Continuarà el professor d'Estètica de la UdG, Xavier Antich; l'arxiver municipal de Girona, Joan Boadas, i el fotògraf i dissenyador gràfic Josep Maria Oliveras. Les conferències es faran a l'Aula Magna de la Casa de Cultura a les 19:30 hores.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema