La nova temporada del Sunset Club, el local del Barri Vell de Girona, oferirà un total de 26 concerts en viu en la nova programació de tardor, que inclou espectacles tradicionals de jazz i rhythm'n'blues com ara els de Lluís Coloma Trio (3 d'octubre), Anton Jarl Quartet (10 d'octubre), Xavi Torres Trio (15 d'octubre) o Big Dani Pérez (17 d'octubre).

El club gironí tindrà el 8 d'octubre un dels referents històrics de la cançó basca, Ruper Ordorika, i l'endemà al prestigiós músic nord-americà d'avanguarda Ken Vandermark, que portarà per primera vegada a Girona el seu grup Made to Break.

Amb l'inici de la temporada tornaran les jam sessions, coordinades per la Sunset Band el primer diumenge de cada mes i per la Banda de la Impremta el segon, i la Jazz Jam Session cada tercer diumenge. També a l'octubre arribarà la quarta edició del Jazz & Fires, que poc a poc es consolida com a festival independent, i que presentarà durant les Fires de Girona alguns dels nous valors destacats del jazz, així com el ja tradicional Vermut Jazz, i l'estrena d'una producció pròpia a càrrec del Tellus Ensemble.

A més de les bandes residents que actuaran tots els dimarts i dimecres del curs, Luis González Trio i Movin' Wes, a la cava del Barri Vell s'hi podrà escoltar també aquesta tardor el millor jazz internacional, amb els concerts de Perico Sambeat & Joe Magnarelli Quintet el 7 de novembre; del quartet de la vocalista nascuda a Guadalupe i resident a París Tricia Evy el 21 novembre, i dels danesos Mikkel Ploug Trio el 28 novembre.