Isabel Preysler celebra la seva relació amb Mario Vargas Llosa amb un posat exclusiu per a la revista ¡Hola!, a la qual concedeix una entrevista en què assegura que estan «molt segurs» del que han fet i que l'escriptor, tot i no estar acostumat a llegir tantes mentides, sabia perfectament «on es ficava». Preysler explica a la revista que Vargas Llosa s'ha adaptat «molt bé» a la situació i que fa «esforços per suportar la intrusió mediàtica», encara que reconeix que l'escriptor «no està acostumat a la persecució dels periodistes» ni a les mentides, i que, fins i tot ella, no esperava que la relació fes «córrer rius de tinta».

«Hi ha una certa veritat quan diuen que ens hem fet inseparables i que no volem perdre ni un minut», afirma la vídua de Miguel Boyer, que espera una relació «llarga, duradora i feliç» i diu donar suport al Nobel perquè escriure segueixi sent «una part essencial de la seva vida». L'exdona del cantant Julio?Iglesias també parla de les seves primeres vacances amb l'escriptor, a la caribenya illa de Mustique, que qualifica de «meravelloses», i en les quals han emprat el temps per «conèixer-se millor».

La conversa amb Preysler està acompanyada d'unes fotos preses a la gala de Porcelanosa, celebrada a Nova York, que va suposar la posada de llarg de la seva relació, en el primer acte social compartit per la parella.

Del rumor a l'evidència

Encara que al principi era només un rumor publicat per diversos mitjans especialitzats en el món del cor, Isabel Preysler i Mario?Vargas Llosa han acabat sent la parella de l'any. Després que diversos mitjans publiquessin fotografies de la parella, que assegurava en un inici tenir exclusivament una bonica amistat, a poc a poc, es va anar confirmant la seva relació sentimental. La parella es va deixar veure el passat mes de juliol en una situació més afectuosa i, més recentment, ballant en el transcurs de la gala de l'empresa Porcelanosa, celebrada a Nova York.