Manu vb Tintoré, de Sales de Llierca, guanya el premi de pintura Ricard Camí

El guardonat, entre les 210 obres presentades, ha presentat una obra amb un llenguatge interdisciplinari

17.09.2015 | 21:34

L´obra L´altre sender, de Manu vb Tintoré, artista resident a Sales de Llierca, va obtenir ahir el 14è Premi BBVA de pintura Ricard Camí, en un acte celebrat al Centre Cultural de Terrassa.

El guardonat, entre les 210 obres de diferents estils presentades, ha guanyat amb una obra d´estil personal, amb un llenguatge interdisciplinari, madur, i un «resultat plàstic admirable», segons va comunicar el jurat.

Nascut el 1964 a Brussel·les, de pare belga i mare catalana, Manu vb Tintoré viu a Sales de Llierca. Diplomat per l´Escola d´Art d´Olot, va emprendre la seva carrera artística com a escultor i pintor. Tota la seva obra està vinculada a la idea de l´ésser humà, el seu avenir i la seva relació amb l´entorn que l´envolta. Els 10 anys de treball com a enginyer agrònom en diversos països en vies de desenvolupament a l´Àfrica i l´Amèrica impregnen la seva obra.

El Premi BBVA de pintura Ricard Camí és un dels més ben dotats, amb 18.000 euros, 12.000 per a l´autor i 6.000 per dur a terme una exposició individual.

Obra guanyadora

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema