El XXI Saló del Manga de Barcelona homenatjarà Super Mario Bros, un dels personatges més populars del món dels videojocs, amb motiu del 30è aniversari del llançament al Japó del primer videojoc protagonitzat pel famós lampista, va informar ahir l'organització de l'esdeveniment. Des del llançament de Super Mario Bros. el 1985, el personatge creat per Shigeru Miyamoto, Premi Príncep d'Astúries de la Comunicació i Humanitats 2012, ha protagonitzat nombrosos jocs en els quals ha hagut de travessar diversos móns per salvar la princesa Peach.

Per commemorar aquest aniversari, el XXI Saló del Manga de Barcelona ha organitzat una sèrie d'activitats i exposicions al voltant de la figura de Súper Mario Bros, al qual donarà gran protagonisme durant les seves jornades.

Així, a l'escenari situat a la plaça Univers se celebrarà, el dissabte 31 d'octubre, un concurs de cosplay -disfresses- de Super Mario Bros, mentre el Palau 1 comptarà amb un espai de 750 metres quadrats protagonitzat per Súper Mario Bros, en el qual es podran provar algunes de les últimes novetats de la icona dels videojocs per a Nintendo 3DS i Wii U.

Els fans també podran provar jocs del bigotut personatge previstos per al seu llançament a final d'aquest any.