El gironí Joan Planellas, nou degà de la Facultat de Teologia

21.09.2015 | 07:16

El cardenal de Barcelona i Gran Canceller de la Facultat de Teologia de Catalunya (FTC), Lluís Martínez Sistach, ha nomenat el degà d'aquesta facultat Joan Planellas (Girona, 1955), en substitució de l'Armand Puig, que ha ocupat el càrrec en els tres triennis precedents. Joan Planellas va encapçalar la terna de professors que va presentar el Consell de la Facultat al cardenal de Barcelona i aquest va escollir el primer nom de la terna.
Planellas va agrair al seu predecessor, Armand Puig, la projecció pública internacional que ha donat a la Facultat els últims tres triennis i va afirmar que vol començar el càrrec «amb esperit de servei i actitud de corresponsabilitat». El nou degà és doctor en Teologia per la Pontifícia Universitat Gregoriana (2004) i professor ordinari de teologia sistemàtica de la Facultat de Teologia de Catalunya, de la qual era vicedegà des de 2010.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema