Acolorides obres de Joan Miró s'exhibeixen al CaixaForum de Girona

S'estrena el cicle Accés Directe, que traurà a la llum peces seleccionades d'art contemporani de la col·lecció de La Caixa

25.09.2015 | 07:27

Acolorides obres gràfiques de Joan Miró s'exhibeixen des d'ahir en una petita exposició al CaixaForum de Girona. El cicle Accés Directe, que treu a la llum obres de la col·lecció La Caixa Art Contemporani, mostrarà fins el 7 de febrer l'exposició Joan Miró. Criatures singulars, amb obres realitzades a la dècada dels anys 1970.
Quan, a finals dels anys quaranta, Miró va descobrir les possibilitats expressives de la litografia en color, es va convertir en un dels seus mitjans d'expressió preferits.
L'exposició mostra una sèrie de litografies realitzades durant la dècada dels setanta que revelen l'ús que Miró fa d'aquesta tècnica per aconseguir una expressió espontània i directa.
«Una galeria de criatures antropomòrfiques, infantils i encisadores, però també grotesques i amenaçadores, interpel·len l'espectador amb la seva presència intemporal i la seva força suggestiva», expliquen fonts del CaixaForum.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema