Els Cors de Claudefaula obren la nova edició del Cicle Girona Coral 2015

Demà arrenca la tercera temporada amb la proposta "Només Bach", amb direcció de Quim Bonal

05.10.2015 | 07:30

Demà arrencarà a l'Auditori de Girona la tercera edició del cicle Girona Coral 2015 amb una original proposta en què, en un sol programa, els Cors de Claudefaula ?reu?niran conegudes obres corals de J.S. Bach i la cantata Christ lag in Todesbanden per a cor, orquestra i baix continu.
Aquest concert obrirà un cicle adreçat a les corals amateurs de la ciutat. L'objectiu és incentivar la consolidació i el creixement de les corals de casa, incrementar la seva participació en projectes ciutadans i col·laborar en la seva evolució artística musical.
En aquesta nova edició del cicle, les formacions escollides actuaran a l'Auditori al llarg dels quatre ?diu?menges del mes d'octubre, que enguany són: Cors de Claudefaula, el Cor Filharmonia, l'Escola Coral del Conservatori Isaac Albéniz i la Coral del GEiEG.
Sota la direcció de Quim Bonal, el concert de demà (12h) comptarà amb Frederic Descargues, Lídia Millet (violins), Sergi Alpliste, Andrea Mameli (violes), Eva Curto, Edgar Casellas (voloncels), Glòria Bonal (flauta de bec), Cláudio Suzin (baix continu), Marta Cruz (soprano) i Jaume Lleixà (baix).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema