La UdG ofereix el curs "Significats i valors espirituals de la natura"

El curs està dirigit a guies turístics, educadors ambientals i gestors de patrimoni, entre altres

05.10.2015 | 07:30

La Fundació Universitat de Girona organitza el curs de ?postgrau Significats i Valors Espirituals de la Natura: percepció, comunicació, gestió i integració. El curs s'impartirà a la Facultat de Lletres de la UdG els divendres a la tarda a partir del 5 de febrer i compta amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos.
Aquest serà el primer curs universitari que s'ofereix a Catalunya, que té com a objectiu abordar els significats i valors espirituals de la natura. Per aconseguir-ho, vol fer-ho de manera rigorosa i inclusiva, des d'un punt de vista teòric i aplicat alhora, orientat a la formació de professionals qualificats.
El postgrau oferirà també un espai de reflexió, formació i difusió sobre les raons últimes de què ens comprometem a favor de la natura i de les implicacions que aquestes tenen de cara a l'ètica presonal i col·lectiva, en la línia de l'anomenada "ecologia pregona", per tal de poder-les integrar en el funcionament quotidià de les organitzacions i entitats, ja siguin públiques, privades o del tercer sector.
L'equip docent del curs està format per quinze professionals de disciplines tan variades com la biologia, geografia, història, filosofia, teologia, psicologia i pedagogia, entre altres. Estarà dirigit per Josep Maria Mallarach i coordinat per Josep Gordi.
El curs està adreçat a professionals d'àmbits molt diversos, com ara guies turístics i de muntanya, professionals d'educació ambiental i d'educació en el lleure, gestors de patrimoni natural i professionals de teràpies naturals, entre altres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema