La UdG ofereix el curs "Significats i valors espirituals de la natura"

El curs està dirigit a guies turístics, educadors ambientals i gestors de patrimoni, entre altres

05.10.2015 | 07:30

La Fundació Universitat de Girona organitza el curs de ?postgrau Significats i Valors Espirituals de la Natura: percepció, comunicació, gestió i integració. El curs s'impartirà a la Facultat de Lletres de la UdG els divendres a la tarda a partir del 5 de febrer i compta amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos.
Aquest serà el primer curs universitari que s'ofereix a Catalunya, que té com a objectiu abordar els significats i valors espirituals de la natura. Per aconseguir-ho, vol fer-ho de manera rigorosa i inclusiva, des d'un punt de vista teòric i aplicat alhora, orientat a la formació de professionals qualificats.
El postgrau oferirà també un espai de reflexió, formació i difusió sobre les raons últimes de què ens comprometem a favor de la natura i de les implicacions que aquestes tenen de cara a l'ètica presonal i col·lectiva, en la línia de l'anomenada "ecologia pregona", per tal de poder-les integrar en el funcionament quotidià de les organitzacions i entitats, ja siguin públiques, privades o del tercer sector.
L'equip docent del curs està format per quinze professionals de disciplines tan variades com la biologia, geografia, història, filosofia, teologia, psicologia i pedagogia, entre altres. Estarà dirigit per Josep Maria Mallarach i coordinat per Josep Gordi.
El curs està adreçat a professionals d'àmbits molt diversos, com ara guies turístics i de muntanya, professionals d'educació ambiental i d'educació en el lleure, gestors de patrimoni natural i professionals de teràpies naturals, entre altres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema